Ota yhteyttä

Vastaanotan mielelläni aineistoa julkaistavaksi sivustolle. Aineistolla voidaan tarkoittaa esimerkiksi artikkeleita, valokuvia, mainosmateriaaleja, lehtileikkeitä tai tarinoita. Tarkemmista julkaisuun liittyvistä yksityiskohdista voidaan sopia sähköpostitse.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai käyttämällä alla olevaa lomaketta. Jos haluat lähettää meille julkaistavaa aineistoa, niin voit lähettää sen sähköpostilla tai liittää aineiston lomakkeen liitteeksi.

Sähköpostiosoite info@kampiveivi.fi

Yhteydenottolomake

[contact-form-7 404 "Not Found"]


KampiVeivi on sivusto, jossa ilmestyy säännöllisesti kuvia ja aineistoa Suomen autoilun varhaisvuosikymmeniltä. Sivuston tarkoituksena on koota yhteen paikkaan aineistoa ajanjaksolta, joka alkaa vuosisadan alusta ja päättyy vuoteen 1945. Tämä ajanjakso pitää sisällään Suomen autoistumisen kehityksen kaaren. Se alkoi vuonna 1900, jolloin todistettavasti ensimmäinen auto maahantuotiin, jatkui 20-luvulla kun auto löi lopullisesti itsensä läpi kulkuneuvona ja ulottuen 30-luvun teknisesti ja kaupallisesti nopeasti kehittyvään aikakauteen.