Info

KampiVeivi on sivusto, jossa ilmestyy säännöllisesti kuvia ja aineistoa Suomen autoilun varhaisvuosikymmeniltä. Sivuston tarkoituksena on koota yhteen paikkaan aineistoa ajanjaksolta, joka alkaa vuosisadan alusta ja päättyy vuoteen 1945. Tämä ajanjakso pitää sisällään Suomen autoistumisen kehityksen kaaren. Se alkoi vuonna 1900, jolloin todistettavasti ensimmäinen auto maahantuotiin, jatkui 20-luvulla kun auto löi lopullisesti itsensä läpi kulkuneuvona sekä populaarikulttuurissa ja siirtyi 30-luvun teknisesti ja kaupallisesti nopeasti kehittyvään aikakauteen.

Artikkelit on jaettu kategorioihin, jotka löytyvät sivuston oikeasta palkista. Artikkelin lopussa esiintyvät tagit eli hakusanat auttavat kun halutaan esiin kaikki artikkelit joista hakusana löytyy. Artikkeleihin saa vapaasti kommentoida ja toivonkin vilkasta osanottoa.

Vastaanotan mielelläni aineistoa julkaistavaksi sivustolle. Aineistolla voidaan tarkoittaa esimerkiksi artikkeleita, valokuvia, mainosmateriaaleja, lehtileikkeitä tai tarinoita. Voit skannata kuvia itse tai lähettää aineiston perinteisellä postilla. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@kampiveivi.fi. Tarkemmista julkaisuun liittyvistä yksityiskohdista voidaan sopia sähköpostitse.

Raul Valkila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *